Ny behandler i Den Gamle Gård

For nylig var Lars Jægerfeld Kristoffersen, afhjælper bl.a. smerter og stress nævnt i Halsnæs Avisen i forbindelse med at Samsara er begyndt at behandle i Klinik Den Gamle Gård. Thomas Quvang fra Lokalavisen skrev:

Frit oversat fra latin betyder ManuVision hænder og syn, og det er ud fra en holistisk tilgang til krop og sjæl, at 44-årige Lars Jægerfeld Kristoffersen byder indenfor i Den Gamle Gård i Kirkegade i Frederiksværk, som ny behandler.

“ManuVision kropsterapi er en behandlingsform som er rettet mod såvel fysiske som mentale spændinger”, siger Lars og fortsætter:

Giv din krop opmærksomhed
“Det kan eksempelvis være hovedpine, spændinger i nakken, stress, depression, vejrtrækningsproblemer, rygsmerter og søvnproblemer. Men det kan også være et tilbud til dig der blot har lyst til at give din krop opmærksomhed”.
Behandlingen er en kombination af massage af musklerne, bevægelse af leddene, pulserende bevægelser, åndedrætsteknikker, stræk samt akupressur og zoneterapi.

Indledes og afsluttes med samtale
“Behandlingen indledes og afsluttes med en samtale og foregår på en helt almindelig massagebriks. Og det er med fokus på at aktivere kredsløbet og åbne op for lymfesystemet for at få affaldsstoffer ud af systemet”, lyder det fra Lars Jægerfeld Kristoffersen som oprindelig kommer fra Nørrebro, og arbejder i ManuVisionhuset på Frederiksberg og siden januar også i Frederiksværk.
Man kan læse meget mere om Lars Jægerfeld Kristoffersen og ManuVision på hjemmesiden www.samsara.dk der udførligt fortæller om behandlingsformen og giver indblik omkring filosofien bag Samsara & ManuVision der handler om at krop, sind og ånd unægtelig hænger sammen.

Mange tak til Halsnæs Avisen for den gode artikel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.