ManuVision firmaordning

Firmabehandling er et tilbud til ledelse og medarbejdere med henblik på, at forbedre velvære og livskvalitet samt skabe øget trivsel på arbejdspladsen, såvel som at sænke sygefraværet. Hovedparten af sygedage i den vestlige verden skyldes muskelspændinger og deraf følgende hovedpine og rygsmerter.

Derfor har flere moderne ledet virksomheder også investeret i netop medarbejdernes generelle trivsel, ved fx at have en professionel ManuVision behandler tilknyttet. For virksomheder betyder dette en mere positiv atmosfære med tilfredse og effektive medarbejdere, og alt andet lige er det godt for produktiviteten.

Virksomheder som indgår i ManuVision firmaordning kan trække omkostningerne til behandlingerne fra i skat, på lige fod med andre driftsomkostninger og medarbejderne beskattes således ikke heraf.

Alt i alt – gør noget godt for dine medarbejdere og skab resultater på bundlinjen.

  • Nedsæt sygefravær og arbejdsskader
  • Styrk arbejdsmiljø og generel trivsel på arbejdspladsen
  • Forbedre produktiviteten blandt medarbejderne

Praktisk information

Virksomheden skal stille et rum til rådighed hvor behandlingerne kan foregå i trygge rammer og uden forstyrrelser fra arbejdspladsen. Jeg medbringer selv de det udstyr som skal bruges til selve behandlingen.

En behandling vil tage 45 minutter for at jeg kan nå at gøre lokalet klar til den næste medarbejder.

Prisen er afhængig af antallet af behandlinger, afstand og hyppighed. Det aftales nærmere med virksomheden, ved fx et møde med ledelsen eller telefonisk.

Ring for en uforpligtende samtale om mulighederne | tlf: 22 90 66 60

Referencer fra ledere og medarbejdere

Kasper Schademan

Conopé Capital

Vi har benyttet Lars Kristoffersen fra Samsara, som led i en forbyggende indsats mod sygdom og dårlig arbejdsmiljø i Conopé Capital. De tilknyttede medarbejdere er begejsret for tiltaget, som dog blev mødt med lidt skepsis.

Ninna-Marie Korch

Cafe Hammermøllen

Jeg har haft store problemer med min skulder på grund af mange tunge og dumme løft i mit arbejde. Manuvision hjælper mig til med det samme at få løsnet op så smerterne i min skulder forsvinder. Jeg har også brugt manuvision til at får mere ro og nærvær i min krop når jeg har haft perioder med mange ting og stort arbejdspres.