ManuVision Behandlinger i Frederiksværk

  • Frederiksværk, Kirkegade 3 i ″Klinik Den Gamle Gård″
  • (+45) 22 90 66 60
  • info@samsara.dk

Om behandleren

Lars Jægerfeld Kristoffersen er født sommeren 1974 i Roskilde. Lars foretager flere lange rejser som backpacker gennem Sydøstasien. Specielt i Nepal føler han sig hjemme pga. den kultur og spiritualitet, som Nepal har at byde på. I 1990’erne bliver interessen for det holistiske og spirituelle vækket yderligere. Det betyder at han gennemfører en krystalhealer-uddannelse på Frederiksberg. Lars påbegynder også en uddannelse som kinesiolog, men færdiggør ikke uddannelsen.

I 1999 starter Lars på læreruddannelsen og arbejder herefter som folkeskolelærer i 10 år. Et job som udover en masse positive erfaringer med at arbejde med mennesker også bevirker at Lars får stress. Et forløb som senere resulterer i to operationskrævende diskusprolapser. Tredje gang sygdommen melder sig kalder det på store livsændringer.
Det bliver nødvendigt at ændre kurs og komme tilbage til den holistiske og spirituelle vej, for at begynde den indre rejse og konfrontere sig selv og tomrummet indeni. Lars bliver opfordret til at kontakte en ManuVision behandler som retter Lars op og får ham smertefri.

Denne oplevelse gør så stort indtryk på Lars, at han på opfordring fra sin ManuVision behandler starter på ManuVision-uddannelsen på Frederiksberg. Lars er drevet af et stort ønske om at give oplevelserne videre til andre med behov for hjælp og støtte i deres liv.

Alle disse oplevelser fører frem til en erkendelse af at krop, sind og ånd hænger sammen, og derfor falder valget på navnet Samsara; Genfødslernes kredsløb/hjulet.

Se prisen på en ManuVision behandling længere nede på siden under linket “BESTIL TID HER”

Du skal blot medbringe en nysgerrighed på din krop, sind og ånd – de resterende nødvendigheder har vi.

En ManuVision behandlingen hos Samsara tager 60 minutter hvoraf 45 minutter er behandlingen og de 15 minutter er sat af til samtale samt af og påklædning.

Book ManuVision behandling

Bestil tid til ManuVision behandling online ved at klikke på “BESTIL TID HER”.

Hjælp til online tidsbestilling i hverdage mellem kl. 10-13 (+45) 47 72 07 12

Praktisk information

BETALINGSMETODER:
Kontant – MobilePay

AFBUD/ ÆNDRING AF TID:
Afbud eller ændring af tider skal altid foregå med en dags varsel. Du kan give besked pr. telefon, sms eller mail.
Ved akut opståede problemer kan du ændre tid senest kl. 9 samme dag. Kontakter du mig senere regnes det som udeblivelse.

UDEBLIVELSE:
Ved udeblivelse uden afbud betales fuld pris. Der vil blive sendt en MobilPay anmodning.

OPTIMAL BEHANDLING:
Det er vigtigt at du kommer til den aftalte tid, for at få det fulde udbytte af behandlingen. En ManuVision behandling varer ca. 60 minutter, der skal dog tages forbehold for at nogle behandlinger kan vare lidt længere og der derved kan opstå ventetid.

TELEFONTID:
Jeg har telefontid alle hverdage. Her kan du ringe, hvis du har akut behov for min hjælp, vil ændre en tid eller lave en ny aftale. Ellers er der mulighed for at sende mig en sms på
(+45) 22 90 66 60 eller en e-mail på info@samsara.dk.

Hvad siger klienterne om Lars?

Natasja Nielsen

Underviser og vejleder

Mine behandlinger hos Lars startede ved et tilfælde! Min skepsis overfor mere alternative behandlingsformer havde afholdt mig fra at forsøge behandlingsformen, selvom jeg havde kendskab til den. En dag traf jeg Lars. En dag hvor min højre skulder havde besluttet sig for at sidde helt skævt og gøre ufattelig ondt: Så overgav jeg mig! Efter en halv time havde jeg det markant bedre.

Min opfattelse af dele af den alternative verden har stadig ikke ændret sig grundlæggende: Jeg bevæger mig på en jordbunden midterlinje, men Lars er god til at fornemme hvor man er og viser respekt for ens ståsted. Min rationelle tilgang til behandlingen fortæller mig at bevægeapparatet nyder gavn af at få cirkuleret lidt bevægelighed ind i vores kontorstols-kroppe. At hovedet heller ikke er en løsrevet planet fra resten af kroppen, tror jeg de fleste vil nikke genkendende til. Såvel hoved som krop nyder godt af at få reduceret de spændinger vi helt naturligt opbygger i løbet af vores daglige virke.

Christian Ørsnes

Dyrepasser

Efter at have mødt Lars og fået kendskab til ManuVision, har jeg fået øjnene op for en anderledes måde at få hjælp til krop og sind via denne behandlings form. I mit tilfælde var min krop ved at sige fra på grund af stress.

Lars formår at få mig til at slappe helt af under en behandling, og kan på denne måde hjælpe mig til at være i det. Der kan opstå en vis form for dyb smerte ved de tryk han laver, når han rammer de spændinger der ligger skjult. Han hjælper derfor til at bruge åndedrættet aktivt i behandlingen, så man laver en dyb vejrtrækning. Det er med til at slippe de mange spændinger. Det giver en stor forløsning i kroppen, og det giver en varme og snurren, så jeg bliver helt slap og kan mærke hvordan kroppen bliver helt let.

Har været til 2 behandlinger og det har hjulpet mig til at få en indre ro og større kropsbevidsthed, samt de smerter jeg har i brystet er mindsket. Lars besidder en meget stor indfølingsevne, og i hans hænder kan man føle sig helt tryg.

Anne-Julie Nielsen

Folkeskolelærer

De behandlinger jeg har fået hos Lars har åbnet mine øjne for en form hvor samtaleterapi kombineres med fysisk behandling. Det har været særligt gavnligt for mig. Jeg oplever at det giver god mening at de fysiske og psykiske blokeringer hænger sammen, og at man skal kombinere elementerne i behandlingsformen, for at at nå ind til kernen af en smerte eller et ubehag.

Efter jeg har startet mine behandlinger hos Lars, er jeg blevet meget mere opmærksom på hvad min krop prøver at fortælle mig, og lader i større udstrækning være med at blive skræmt af fysiske smerter og ubehag,men prøver i stedet at forstå dem.

Lars er som menneske og behandler meget nærværende, og det har for mig indbudt til øjeblikkelig tryghed og ro omkring behandlingsformen. Jeg ser frem til mine behandlinger, fordi effekten er klar og håndgribelig for mig, og fordi Lars altid er opmærksom på min reaktion og hvor jeg befinder mig i processen af behandlingen.

Book ManuVision behandling i Frederiksværk