Har du spørgsmål?

Vi har samlet en række ofte stillede spørgsmål om behandlingsformen ManuVision herunder.

Behandlingen indledes og afsluttes med en samtale og foregår på en almindelig massagebriks. Der er fokus på at aktivere kredsløbet og åbne op for lymfesystemet for at få affaldsstoffer ud af systemet. Dette sker i en kombination af massage af musklerne, bevægelse af leddene, pulserende bevægelser, åndedrætsteknikker, akupressur og zoneterapi.

I disse links kan du finde en artikel og to programmer om behandlingsformerne. De kan give dig en endnu bedre ide om hvad det handler om. Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig.

En ManuVision behandlingen hos Samsara tager 60 minutter hvoraf 45 minutter er behandlingen og de 15 minutter er sat af til samtale samt af og påklædning.

Det er meget forskelligt og kommer helt an på hvilke problemer man kommer med. Mit råd er at man i begyndelsen får behandlinger cirka hver uge og derefter 1-2 gange om måneden for at få den optimale virkning. Ofte kommer det helt af sig selv hvor meget man føler behov for.

En ManuVision behandling kan gøre ondt, men det handler det absolut ikke om. Det handler om at få dig til at mærke kroppen og rykke dine grænser så der skabes mere plads.

Det variere meget fra person til person. De fleste vil opleve en snurren og summen i kroppen. Andre kan få kramper i hænderne, svimmelhed eller lidt kvalmende fornemmelse. Nogle reagerer med gråd, vrede eller træthed, men alt dette aftager hurtigt. Dette er helt normalt og er symptomer på at energierne i kroppen er frigivet.

Det bedste råd er at blive i den tilstand som behandlingen har skabt. Man skal huske at drikke en masse vand. Det vil ofte være hensigtsmæssigt med flere behandlinger for at opnå ro og balance.

ManuVision behandling kombinerer massage af muskler, bevægelse af led, pulserende bevægelser og åndedrætsteknikker. Vi bruger teknikker fra massage, akupressur, zoneterapi, breath integration og elementer fra den kinesiske meridianlære. Jeg bruger personligt min viden indenfor kinesiologi, krystaller og healing.