Hvad er ManuVision?

ManuVision kropsterapi er en behandlingsform, som er rettet mod såvel fysiske som mentale spændinger. Det kan f.eks være hovedpine, spændinger i nakken, stress, depression, vejrtrækningsproblemer, rygsmerter, søvnproblemer eller at du blot har lyst til at give din krop opmærksomhed.

Behandlingen er en kombination af massage af musklerne, bevægelse af leddene, pulserende bevægelser, åndedrætsteknikker, samt akupressur og zoneterapi. En kropsbehandling tager udgangspunkt i dig og dine spændinger og vil arbejde med at bringe din krop i balance.

Om behandleren

Lars Jægerfeld Kristoffersen er født sommeren 1974 i Roskilde. Lars foretager flere lange rejser som backpacker gennem Sydøstasien. Specielt i Nepal føler han sig hjemme pga. den kultur og spiritualitet, som Nepal har at byde på. I 1990’erne bliver interessen for det holistiske og spirituelle vækket yderligere. Det betyder at han gennemfører en krystalhealer-uddannelse på Frederiksberg. Lars påbegynder også en uddannelse som kinesiolog, men færdiggør ikke uddannelsen.

I 1999 starter Lars på læreruddannelsen og arbejder herefter som folkeskolelærer i 10 år. Et job som udover en masse positive erfaringer med at arbejde med mennesker også bevirker at Lars får stress. Et forløb som senere resulterer i to operationskrævende diskusprolapser. Tredje gang sygdommen melder sig kalder det på store livsændringer.
Det bliver nødvendigt at ændre kurs og komme tilbage til den holistiske og spirituelle vej, for at begynde den indre rejse og konfrontere sig selv og tomrummet indeni. Lars bliver opfordret til at kontakte en ManuVision behandler som retter Lars op og får ham smertefri.

Denne oplevelse gør så stort indtryk på Lars, at han på opfordring fra sin ManuVision behandler starter på ManuVision-uddannelsen på Frederiksberg. Lars er drevet af et stort ønske om at give oplevelserne videre til andre med behov for hjælp og støtte i deres liv.

Alle disse oplevelser fører frem til en erkendelse af at krop, sind og ånd hænger sammen, og derfor falder valget på navnet Samsara; Genfødslernes kredsløb/hjulet.

Om Samsara

Navnet Samsara er valgt fordi det hænger sammen med den holistiske filosofi, som danner baggrund for behandlingsformen. Ordet Samsara er sanskrit og betyder “Genfødslernes kredsløb/hjulet”. Begrebet finder man inden for hinduisme, buddhisme, sikh- og jainreligion og henviser til den vedvarende cyklus af fødsel, død og genfødsel, som man skal forsøge at frigøre sig fra. Livet anskues i disse religioner som en tilstand, der indbefatter smerte, ulykke og længsel og er tæt forbundet med begrebet karma.

Filosofien bag Samsara & ManuVision handler om at krop, sind og ånd unægtelig hænger sammen. I vores dagligdag oplever vi alle udfordringer i forhold til at skabe rum til et liv der tilgodeser samspillet mellem krop, sind og ånd: Vi oplever forhindringer i forhold til at kunne frigøre os fra fysiske og psykiske smerter som vi alle har kendskab til.

ManuVision behandling kan netop skabe frirum til at kroppens energier kan aktiveres og dermed blive i stand til at helbrede sig selv. Når energierne aktiveres i kroppen, giver det en mental lettelse for vores sind, så vi kan fungere og foretage de ændringer, der skal til for at opnå den lykke som vi alle søger efter.

Hvorfor vælge ManuVision?

Kroppen er nøglen

Fordi kroppen fortæller, når der er noget galt og det er kroppen, som må lide konsekvenserne af alle vores handlinger – Eller mangel på samme.

Samspil mellem krop og hoved

Fordi denne behandlingsform udmærker sig i forhold til andre behandlingsformer ved at integrere både krop og hoved.

Følelsen af nye muligheder

Fordi behandlingsformen åbner op! Mange af os kender fornemmelsen af at have lyst til forandring, uden at kunne se, hvordan vi skaber den.

Spændinger løsnes op

Fordi vi alle kan have brug for hjælp i en given livssituation. Vi har brug for at løsne op, når vi er fastlåste for at komme videre.

Træk vejret

Fordi vi lever i en tid, hvor alle er under pres. Vi glemmer vores vejrtrækning og dermed kontakten med os selv.

Psykiske udfordringer = Fysiske spændinger

Fordi ManuVision virker, og fordi vi alle har spændinger i kroppen, som kommer til udtryk i fysiske og psykiske problemer.