det dansk demokratis historie

2 FOREDRAG AF 2 TIMER - I ALT 4 TIMER

Få et overordnet overblik og forståelse for hvordan det danske demokrati, i samspil med omverden har udviklet sig historisk siden 1700-tallet.


Vi kommer nærmere ind på kolonicesringen i Amerika, Den amerikanske frihedskamp, landboreformen i Danmark, Den franske revolution, Den danske grundlov, kvindernes stemmeret, kanslergade forliget mv.


Ønsker du et historisk kronologisk overblik, så er dette foredrag noget for dig. Foredraget er for alle aldre som har interesse for politik og historie.


OM MIG

Jeg er uddannet folkeskolelærer. Jeg har undervist i 15 år i religion, historie og samsfundsfag både børn og voksne.


Jeg har afholdt foredrag igennem AOF aftenskole i Nordsjælland i Hillerød. Jeg har stor filosofisk, religiøs og historisk interesse som er skabt på baggrund af mine livserfaringer, uddannelser, og mange møder med forskellige kulture i Asien og i Sydøstasien igennem rejser og arbejde i udlandet.


Disse kulturelle møder har givet mig en masse forståelse og viden, som jeg gerne vil dele ud af igennem online foredrag & kurser, men også til større grupper fx skoler, institutioner, foreninger eller virksomheder.


MATERIALER

Jeg søger for at tilsende et kompendium til alle kursisterne, der skal bruges under alle undervisnings gangene.


PRIS

- Prisen for online kurser for 2 undervisningsgange af 2 timer (i alt 4 timer), inklusiv undervisningsmaterialer Kurset oprette kun ved minimum 10 tilmeldte.

Pris kr. 395,00 pr. person


- Prisen for at underviser i større grupper og ved fremmøde fx på skoler, institutioner, foreninger eller virksomheder, inklusiv undervisningsmaterialer tilsendt til institutionen på mail for 1 undervisningsgang af 3 timer (i alt 3 timer).

Fast honorar kr. 5.400,00 + transportomkostninger


Tilmelding eller spørgsmål vedrørende "DET DANSK DEMOKRATIS HISTORIE" skriv på nedestående formular.


Med venlig hilsen

Lars J. KristoffersenSKRIV HVIS DU ØNSKER AT TILMELDE dig "DET DANSK DEMOKRATIS HISTORIE"
ELLER HVIS DU blot VIL HØre nærmere

VI glæder os til AT HØRE FRA DIG