NYT SPÆNDENDE SAMARBEJDE MELLEM FREDERIKSVÆRK OG FREDERIKSSUND

12. JANUAR 2020Samsara Kropsterapi i Frederiksværk har samarbejde med Biopat/zoneterpeut Jeannette Clément i Frederikssund.

Jeanette Clément (biopat og zoneterapeut) og Lars Jægerfeld Kristoffersen (ManuVision kropsbehandler) mødte hinanden på ”Sundlivsstilsmessen” 2019 i København, hvor de begge var repræsenteret som behandlere.


De blev introduceret af skolelederen fra Institut for Biologisk medicin. Det skabte grundlaget for et samarbejde. Jeanette arbejder som Biopat og Zoneterapeut i Frederikssund, og Lars som ManuVision kropsbehandler (som udspringer af BODY-SDS) i Frederiksværk. Det gav god mening at starte et samarbejde, da de arbejder i samme geografiske område, samtidig med at deres behandlingsformer komplementere hinanden rigtig godt.


Alle alternative behandlingsformer har deres begrænsning, og det er Jeanette og Lars meget bevidste om. Det er deres erfaring, at det fungerer godt at kombinere det kropslige, det biokemiske og det psykiske, for at kunne give klienten en så god behandling som muligt. Det vigtige for Jeanette og Lars i samarbejdet er, at kunne hjælpe med den alternative behandling, som er bedst for den enkelte.


Jeanette og Lars bliver kontaktet af mennesker som er syge eller der ønsker at bringe kroppen i balance. For alle der kommer i deres klinikker, handler det for Jeanette og Lars om, at støtte op omkring det gode helbred, og understøtte en bedre livskvalitet.


Fordelene for klienterne ved dette samarbejde er, at de får en god kombination af muligheder for behandling indenfor stress, uro, søvnløshed, angst, depression, smerter, hovedpine, vitaminmangel, hudproblemer, fordøjelsesproblemer, kroniske betændelser, ledproblemer, hormonelle ubalancer mv.


Hilsen Lars J. Kristoffersen - Samsara Kropsterapi