CORONAVIRUS HAR LUKKET DANMARK OG
RESTEN AF VERDEN

13. MARTS 2020

Kære alle

Jeg vælger at følge de anbefalinger sundhedstyrelsen har lagt frem, de næste 14 dage. Jeg tænker det er klogt, at vi alle for en tid i fællesskab kan passe på hinanden, måske en god påmindelse for os.


Men det er jo ikke alle der har denne mulighed, så mine tanker går til alle dem, som lige nu står parat til at hjælpe til, så vores alles hverdag kan fungere, tak til alle jer...


Det er nok et af de mest indgribende tiltag i vores hverdag vi alle har oplevet. Den følelse er jeg sikker på jeg ikke er alene om.


Jeg vil forsøge at bruge denne pause til at reflektere, meditere at få gået en masse ture og nyde blæsten. Jeg vil bruge denne refleksion eller pausetid til en kort rejse i stilhed, som jeg sikker på er sundt.


Det nærvær og den ro der kan mangle i vores hverdagen, noget som er være svært selv at vælge til, den kommer pludselig som en storm. Så midt i dette lille øjeblik, kan vi måske selv med afstand komme tættere på hinanden.


Jeg har haft kontakt med alle de klineter som har en tid hos mig de næste 14 dage. Alle har været enige om at få rykket deres aftale 3-4 uger frem, og dejligt at ingen har været i panik.


Jeg glæder mig til vi kan mødes igen og ønsker for dig at du må passe på dig selv og dine kære.


Ring endelig hvis du har brug for en snak (helt uforpligtende) vi skal jo stå sammen.


Hilsen Lars J. Kristoffersen - Samsara Kropsterapi