DEN EUROPÆISKE UNIONS HISTORIE

2 FOREDRAG AF 2 TIMER - I ALT 4 TIMER

Få et overordnet overblik og forståelse hvordan EU er opstået og har udviklet sig historisk


Vi kommer nærmere ind på Berlinkonferencen, 1. verdenskrig, Folkeforbundet, aktiekrakket, 2. verdenskrig, Kul og stål unionen, EF, Den kolde krig mv.


Yderligere kommer vi ind på hvordan EU er opbygget og hvorfor det absolut er den største økonomiske succes i verdenshistorien.


Ønsker du et historisk kronologisk overblik, så er dette foredrag noget for dig. Foredraget er for alle aldre som har interesse for politik og historie.


OM MIG

Jeg er uddannet folkeskolelærer. Jeg har undervist i 15 år i religion, historie og samsfundsfag både børn og voksne.


Jeg har afholdt foredrag igennem AOF aftenskole i Nordsjælland i Hillerød. Jeg har stor filosofisk, religiøs og historisk interesse som er skabt på baggrund af mine livserfaringer, uddannelser, og mange møder med forskellige kulture i Asien og i Sydøstasien igennem rejser og arbejde i udlandet.


Disse kulturelle møder har givet mig en masse forståelse og viden, som jeg gerne vil dele ud af igennem online foredrag & kurser, men også til større grupper fx skoler, institutioner, foreninger eller virksomheder.


MATERIALER

Jeg søger for at tilsende et kompendium til kursisterne, der skal bruges under alle undervisnings gangene.


PRIS

- Prisen for online kurser for 2 undervisningsgange af 2 timer (i alt 4 timer), inklusiv undervisningsmaterialer Kurset oprette kun ved minimum 10 tilmeldte.

Pris kr. 395,00 pr. person


- Prisen for at underviser i større grupper og ved fremmøde fx på skoler, institutioner, foreninger eller virksomheder, inklusiv undervisningsmaterialer tilsendt til institutionen på mail for 1 undervisningsgang af 3 timer (i alt 3 timer).

Fast honorar kr. 5.400,00 + transportomkostninger


Tilmelding eller spørgsmål vedrørende "DEN EUROPÆISKE UNIONS HISTORIE" skriv på nedestående formular.


Med venlig hilsen

Lars J. KristoffersenSKRIV HVIS DU ØNSKER AT TILMELDE dig "DEN EUROPÆISKE UNIONS HISTORIE"
ELLER HVIS DU blot VIL HØre nærmere

VI glæder os til AT HØRE FRA DIG