LogoBOOK TID
Logo
BOOK TID

UDTALELSER

trustpilot - google

Det siger mine klienter

'PTSD'

Lars har radikalt ændret mit liv til det bedre!

Jeg har igennem mange år lidt af PTSD efter flere udsendelser til Balkan.

I mange år har jeg haft forløb hos div. psykologer gennem Veterancentret, hvilket også har hjulpet rigtig meget. Dog har jeg gennem de sidste par år haft en fornemmelse af, at der manglede noget. Jeg blev ved med at falde tilbage i "mørke huller" og havde svært ved at klare stress, andre mennesker og nærhed.

Jeg blev anbefalet Lars/Samsara og må indrømme at jeg ikke var helt overbevist eller tryg til at starte med, men var dog alligevel klar til at prøve.

Lars viste sig hurtig at være enormt kompetent og meget tryg at åbne op over for. Uden at skulle snakke i timevis om div. traumer, har han formået at bringe en helt ubeskrivelig ro i min krop. En ro og afslappehed jeg ikke har mærket i mange mange år.

Jeg kan på det kraftigste anbefale Lars, hvis du lider af PTSD som jeg, eller hvis du går og bøvler med andet der er svært.

Ord er desværre for fattige, når jeg skal beskrive min taknemmelighed over for Lars og det han har gjort for mig og min familie

Taknemmelige hilsener

Thomas (2023)

'JEG BLEV HENVIST TIL LARS VIA MIN SUNDHEDSFORSIKRING PÅ JOBBET'

Jeg blev henvist til Lars via min sundhedsforsikring på mit job. For det første var jeg ikke klar over at dette var en mulighed og for det andet havde jeg aldrig prøvet denne type kropsbehandling før. Da jeg første gang mødte Lars, var jeg ramt af stress, uro og et totalt “flosset” nervesystem, men med Lars’s rolige og professionelle tilgang og hans magiske hænder, fik jeg ret hurtigt ro i krop og hoved. Med kombineret samtale- og behandlingsterapi mærkede jeg fremgang allerede efter første besøg og jeg er ikke i tvivl om at det har givet mig et kortere sygefravær og ikke mindst gjort mig mere bevidst om hvad jeg byder min krop.

Lars har en helt særlig evne og jeg kan kun give min varmeste anbefaling.

Rikke (2022)

'SELV EN GARVET PSYKOLOG KAN LARS DA HJÆLPE'

Til daglig arbejder jeg som klinisk psykolog og i foråret 22 brændte jeg sammen og kroppen kunne ikke mere: Jeg oplevede ikke at kunne styre mit engagement i denne verden og min omsorg og vrede havde mistet sin stopklods. Jeg satte bredspektret ind for at evne at få genoptaget mit aktive liv og det gjorder jeg med psykologsamtaler, lægekonsultationer og Samsara Kropsterapi og det er sidstnævnte, der har givet mig den skønne, sunde stopklods tilbage, så jeg atter kan være i verden med de følelser og det engagement, der dertil hører. Gid alle med ondt i krop og eller sjæl vil onde sig et forløb hos Lars. Så dygtig.

Rie (2022)

'LYTTENDE OG ET VARMT MENNESKE'

Jeg har kommet hos Lars nu, i et godt stykke tid. Startede med at have stærke iskias smerter. Og jeg var først hos en kiropraktiker, med 15 behandlinger. Dernæst en fysioterapeut rigtig mange gange. Men det hjalp ikke. Så hørte jeg om Lars, og var lidt skeptisk. Men sikke et roligt menneske. Helt nede på jorden. Jeg følte mig set og hørt. Han kan noget, som kun få de kan. Han er født med den gave han har, nemlig at hjælpe med de ting, som det etablerede sundhedsvæsen ikke kan klare. Nu kommer jeg hos ham jævnligt og vil ikke undvære ham. Det er lidt som at gå til frisør eller tandlæge. Kroppen og psyken skal også holdes ved lige jævnligt. Du kommer helt sikkert ikke til at fortryde et besøg hos Lars.

René (2022)

LÆS FLERE UDTALELSER HER

eller skriv din egen på et af nedenstående links

book tid hos samsara kropsterapi i frederiksværk

SAMSARA KROPSTERAPI

NØRREGADE 28A (baghuset)

3300 FREDERIKSVÆRK

COPYRIGHT © 2024