LogoBOOK TID
Logo
BOOK TID

SAMARBEJDSPARTNERE

Jeg anbefaler mine samarbejdspartnere

Jeanette clément

Biopat og zoneterapeut, Frederikssund

Jeanette tilbyder behandling med naturlig biomedicin bl.a. vitaminer, mineraler og urter. Målet er at hjælpe kroppen til at genoprette en sund tilstand, således at helbred, velbefindende og livskvalitet forbedres

HELLE LEHMANN

Coach, Yoga- og meditationslærer, Gentofte

Helle har gennem sin erhvervskarriere og uddannelser, hentet indsigt og stor interesse for mennesker og deres fundament. Hun beskæftiger sig primært med coaching, rådgivning, undervisning og facilitering, og er særlig optaget af sit projekt "dit indre lederskab".

Autenticitet og Troværdighed i Behandling og Vejledning

Det er afgørende for mig som komplementær alternativ behandler (KAB) at være fuldstændig autentisk og troværdig i min formidling af behandlinger og vejledning i kosttilskud mv.

Jeg mener, at min troværdighed bliver kompromitteret, hvis jeg sælger eller repræsenterer specifikke produkter og derved har økonomiske interesser i disse.

For mig handler det om etik som komplementær alternativ behandler (KAB), og det handler også om Multi-level marketing (MLM), som er en branche i stærk vækst.

Det er vigtigt for mig som komplementær alternativ behandler (KAB), at stå ved mig selv og at stå i mig selv, for at kunne agere ud fra mig selv.

Derfor opfordrer jeg dig, som opsøger en komplementær alternativ behandler (KAB), til at være opmærksom og forholde dig kritisk.

SAMSARA KROPSTERAPI

NØRREGADE 28A (baghuset)

3300 FREDERIKSVÆRK

COPYRIGHT © 2024