LogoBOOK TID
Logo
BOOK TID

HYPPIGE SPØRGSMÅL

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?

Inden kropsterapien starter, tager jeg som Manuvision-behandleren en snak med dig for at danne sig et billede af din situation og dine udfordringer. Herefter afklæder du dig (du beholder undertøj på) og lægger dig på briksen, hvor du får et tæppe over dig. Når behandlingen er slut, og du igen er påklædt, runder I af. Måske får du nogle generelle anbefalinger og øvelser, og måske aftaler I en ny tid. Behandlingen får din krop til at udskille affaldsstoffer, så husk at drikke rigelig vand i det efterfølgende døgn. Du kan godt føle dig træt eller meget afslappet resten af dagen, hvilket hænger sammen med, at din krop arbejder videre efter behandlingen.

HVAD ER INDRE BARN?

Helt praktisk er indre barn en visualiseringsøvelse, som i sig selv er meget simpel, men også meget kraftfuld, da den hjælper dig med at komme i kontakt med de dybe og til tider ubevidste følelser, som kan sidde fast i dig. ​

Det handler om, at komme ind og arbejde med de følelsesmæssige mønstre, som vi ellers kan have så uendelig svært ved at ændre. ​

Jeg laver typisk indre barn i samspil med kropsterapien, da dette kan hjælpe dig til, at være i bedre kontakt med dig selv — indre barn er nemlig en øvelse i at give udtryk for hvad du føler, ikke hvad du tænker. ​

Vi længes alle efter at blive set, hørt og anerkendt. Det gør vi, fordi vi alle har et lille barn inde i os, der ikke til fulde er blevet set, hørt og anerkendt. ​De fleste bruger hele deres liv på at få denne anerkendelse fra andre og overser, at følelsen af frihed og accept først rigtig kommer, når vi lærer at anerkende os selv — det er essensen af indre barn arbejde.

HVOR MEGET TØJ KAN JEG HAVE PÅ UNDER EN BEHANDLING?

Du bestemmer selv, hvor meget tøj du vil have på under behandlingen. Vi anbefaler, at du kun er iført underbukser, men hvis du vil beholde toppen på, er det også helt i orden. Og det kan også lade sig gøre at beholde mere tøj på.

GØR DET MEGET ONDT?

Hos Samsara Kropsterapi behandler jeg altid med indføling og respekt for dine grænser. Det betyder, at jeg arbejder ud fra en viden om, hvor konfronterende det kan kan være i mit tryk. Relationen mellem klient og behandler er også altid i centrum, hvorfor jeg hele tiden har øje for, hvordan du responderer på behandlingen, fysisk såvel som psykisk. Når det er sagt, er kropsterapi forbundet med smerte i den forstand, at jeg vil gå ind i de muskelspændinger og sammentrækninger, der får din krop til at spænde op.

KAN JEG TAGE PÅ ARBEJDE EFTER EN BEHANDLING?

Jeg anbefaler at tage den med ro efter en behandling. Behandlingen får dig til at udskille affaldsstoffer, og du kan godt opleve træthed og måske en svag hovedpine. For nogle kan en behandling også vække følelsesmæssige reaktioner, som det kan være godt at give plads efterfølgende. Det er dog meget forskelligt, hvordan din krop reagerer. Men selvom ro og hvile er bedst, er det for de fleste også muligt tage på arbejde efter en behandling. I alle tilfælde, er det vigtigt, du husker at drikke en masse vand efter en behandling.

ER DER NOGLE BIVIRKNINGER VED KROPSTERAPI?

Behandlingen får dig til at udskille affaldsstoffer, hvilket betyder, at du kan godt opleve træthed og måske en svag hovedpine resten af dagen efter en behandling. For nogle kan der også dukke følelser op til overfladen, som det kan være godt at give plads i dagene efter en behandling. Der er ikke langvarige bivirkninger ved kropsterapi.

HVOR MANGE BEHANDLINGER SKAL JEG REGNE MED, FØR JEG HAR EN EFFEKT?

Et behandlingsforløb er meget individuelt. De fleste oplever en forbedring allerede efter første behandling, men det afhænger meget af de gener, du kommer med. Efter første behandling taler vi om det videre forløb. For nogle vil det kun dreje sig om et par gange mere, mens andre vil blive anbefalet et længere forløb. Der er også en del, der vælger at komme fast med jævne mellemrum for at forebygge gener og opretholde balance i kroppen.

HVAD KOSTER EN BEHANDLING?

Prisen på en behandling afhænger af den enkelte behandler, som fastsætter en pris ud fra erfaring og særlige kompetencer. Se mine priser på PRIS & INFO.

KAN MAN FÅ HENVISNING FRA SIN LÆGE?

Desværre ikke. Nogle læger anbefaler deres patienter at gå til kropsterapi, men da det ikke er muligt at få tilskud af sygesikringen, kan de ikke udstede en henvisning.

ER DER TILSKUD FRA SYGEFORSIKRINGEN DANMARK?

Der er desværre ikke tilskud fra Sundhedsforsikringen Danmark. Men hvis du lider af stress, og du eller din arbejdsplads har en sundhedsforsikring hos Codan Care eller PFA Early Care, er det til gengæld muligt at få henvisning til et behandlingsforløb derigennem. Læs mere om TILSKUD TIL MANUVISION KROPSTERAPI.

HVILKEN BEHANDLER SKAL JEG VÆLGE?

Alle praktiserende Manuvision terapeuter har bestået vores 2-årige uddannelse, hvor de har lært de teknikker og den indføling, vi mener der skal til for at være en dygtig behandler. Alligevel kan behandlingerne opleves meget forskellige, og oplevelsen kan som i alle terapi-situationer også afhænge af kemi. Har du særlige udfordringer så kan du vælge at tage en uforpligtende samtale med mig over telefonen.

KAN JEG KØBE RABATKORT?

Ja du kan købe rabatkort på dette link BOOK TID.

KAN JEG KØBE GAVEKORT?

Ja du kan købe gavekort på dette link BOOK TID.

book tid hos samsara kropsterapi i frederiksværk

SAMSARA KROPSTERAPI

NØRREGADE 28A (baghuset)

3300 FREDERIKSVÆRK

COPYRIGHT © 2024